ruudenhilde.reismee.nl

Santiago en op naar Portugal

Even een korte update. Gisteren naar Santiago de Compostela gelopen. Een half uurtje lopen om in het centrum uit te komen van Santiago. Veel gezien, gelukkig was het vrijwel de hele dag droog, wel koud maar in ieder geval droog. Wel bijzonder om de cathedraal te zien die als eindpunt geldt voor de pelgrimstocht. Vandaag naar Portugalom volgens planning zo rondom de 20e in de Algarve aan te komen, dus Claudia we komen en praten bij, lijkt me gezeøøig en leuk. In Santiago ook nog geshopped en een grote overdekte markt bezichtigd (zie foto's). Tot slot nog een foto wat alle cathedralen voor vrooms bij je teweeg kunnen brengen, zie ' devotie' bij Hilde............... in haar poncho.

Reacties

Reacties

Lidy

Bid en gij zult reizen,
bid en gij zult genieten,
bid en gij zult gehoord worden,
bid en gij zult liefhebben.

Goede reis naar de Algarve, doe de groeten van mij aan de noest werkende camper, ik vind dat het arme ding wat weinig aandacht krijgt.... Af en toe een kuffeltje in de vorm van wat extra vloeibaar voedsel en water kan nooit kwaad.
Tis waarschijnlijk een domme vraag, maar: Kan de postduif jullie ergens bereiken? Hebben jullie soms een soort van postadres?
Het volgende boekje ligt voor jullie klaar: "De Wondere Wereld van het Sprookje". Er zit ook wat in....Bij Peter misschien?
Veel liefs en de groeten van Jan.
Jeg önsker deg alt godt. Du er hjertelig velkommen.
Lidy

Taetske

Dag Ruud en Hilde; erg druk in de tuin geweest; we hebben prachtig weer (had je maar hier moeten blijven!!!), dus kom ik nauwelijks achter de computer. Ik heb jullie nu weer ingehaald, dus blijf jullie volgen. Hel fijne reis verder en BETER WEER!!!! Liefs, taetske

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!